perjantai 24. heinäkuuta 2015

Toisen viikon tarinat



Ihan alkuun tärkeimmät kuulumiset: meidän silmät ovat auenneet! Alkuun oltiin vähän ujoja tyyppejä ja katseltiin vaan maailmaa alta kulmien, mutta onhan se aika jees kun näkee, missä maitobaari liikkuu. Vähitellen on suunnistustaitokin kehittynyt ja liikumme päivä päivältä rohkeammin. Ollaan oltu aika vikkelää porukkaa jo syntymästä alkaen, nythän meitä ei pidättele enää mikään. Paitsi kun nukkumatti heittää unihiekkaa, niin vauhtivarvaskin väsähtää pakostakin.



Mitäpä muuta meille kuuluu... Kohta lähestyy jo kahden kilon rajapyykki. Ensimmäisen viikon jälkeen reippaimmat meistä painoivat jo yli kilon. Tärkeintä hommaa äidin vahtimisen ohella onkin ruokailu ja uni. Äiskä putsailee meidät tarkasti aina kun on ruoka-aika. 


Ootteko muuten huomanneet, että meistä on melkeinpä ainoastaan unikuvia. Me ollaan niin nopeita, että kamera ei vaan pysy perässä, jos ollaan hereillä! Sylissä me käydään päivittäin harjoittelemassa ja kynnetkin on jo kerran leikattu. Sylijuttu onkin aikamoista, melkein aina ois kiire takaisin mamman luokse ja syömään tai leikkimään. Toisinaan sylissä on ihan kivaakin ja liikumme kyllä ihmisten luokse, jos sellainen tulee meitä kattelemaan. Mammakaan ei välitä vieraista ihmisistä eikä meidän muista eläimellisistä kanssaeläjistä - ulkona tosin toiset koirat saa mamman vielä hermostumaan, ettei kukaan vaan tule kiusaamaan meitä sen lapsukaisia.



Mamma on kyllä harvemmin enää nukkumassa meidän kanssa, eikä tarvikaan, ollaan jo niin isoja että pärjätään kyllä. Ja välillä tulee kasassa hiki, kun on niin kuuma, niin täytyy mennä itekseen nukkumaan. Mut aina pitää kuitenkin tarkastaa, missä sisarukset ovat ja toisinaan huutaa mammakin paikalle. 
 


Oliskohan jo ens viikolla meidän nimijuhlien aika - jotakin ihmettä ne ihmiset meille aina puhuu, mutta mehän tunnetaan toisemme hajusta eikä nimistä? Pojat onkin helppo erottaa toisistaan, mutta me tytöt ollaan mustina aika samannäköisiä ja yritetään aina huijata, kuka on kuka.


Viikon videoklippi: meikäläiset kävelee jo ja silmät on auki!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti