perjantai 28. elokuuta 2015

10 000 kävijäkertaa rikki!

Tovi on jo blogia sekä sijaiskotitoimintaa pyöritetty ja nyt meni rikki 10 000 katselukerran rajapyykki! Kiitos kaikille kävijöille ja lukijoille, niin vakinaisemmille kuin satunnaisille. Mukava tietää, ettei täällä aivan yksin tarvitse höpistä ja pyöriä.

Juhlistetaan merkkihetkeä Noran hepulivideolla pentujen kanssa pihalla sekä erinäisillä pentukuvilla seitsemännen viikon kunniaksi :)



Baron mietteliäänä

Dixi haluaa kuvaan ja syliin
Pentujen varaustilanteet alkavat varmistua ja kolmatta Flubenol-matokuuria on nautittu seitsemännen viikon kunniaksi. Ensimmäisenä maailmalle on jo huomenna lähdössä Doblo! Sunnuntaina lähtevät koteihinsa lisäksi varmuudella Tempo sekä Baron. Tyttöjen muuttopäivät ovat vielä sopimatta, mutta tulevan viikonlopun ja viikon aikana pitäisi kuusikon löytyä uusista kodeistaan.

Mitähän Doblo kuuli naapurista?

Jalta puolipystykorva

Koko nauttii säästä


Jalta ja leppis päiväunilla
Nora-mammalle ei ole vielä varmistunut kotia. Ensi viikolla tulee mahdollisesti yhteydenottoa sekä vieraita - niitä odotellessa. Nora vielä muutaman kerran päivässä antaa pentusille maitoa, muuten pennut ovat pitkälti siirtyneet kiinteän ruoan syömiseen. Nora taitaa olla vakuuttunut, että pennut eivät saa kuitenkaan tarpeeksi ruokaa, sillä lisäksi se tunnollisena emona oksentaa pennuille ainakin kerran päivässä sapuskat.

Noran ulkoilmabaarina



Dixi nauraa vai laulaa?

Pennut ovat viihtyneet viime päivät ja melkein jo viikot parhaiten hellesäällä pihalla omassa aitauksessaan. Ulkoilu helpottaa myös sisäsiivouksia ja vähentää sanomalehtijätemäärää, joka on siitä huolimatta kiitettävä. Olemme saaneet sanomalehtilahjoituksia jo sukulaisilta ja tuttavilta sekä tyhjentäneet työpaikkojen sanomalehtikeräyslaatikot ja silti tuntuu, että pissapaperit loppuvat kesken! Pennut ovat myös ovelia ja ovat löytäneet niin sisä- kuin ulkoaitauksestaan aina uuden keinon paeta ja tällä viikolla jopa atleettisimmat ovat kevyesti kiivenneet pentuaitauksen yli. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita on siis ollut riittämiin - nukkumisen ohella. Pennuilla kun on tunnetusti on/off-kytkin.

Tempo taasen torkahti

Mustat siskokset melkein unilla

Porukassa on turvallista nukkua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti