sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannusterveisiä!


Olipa mukava saada kuvaterveisiä entisiltä sijaiskotiasukeilta. Yläkuvassa Tytti-emo ja alapuolella Uuno lepäilemässä uudessa kodissaan. Puoli vuotta on sujunut hyvin ja pienestä pojasta on kasvanut emoaan isokokoisempi rakastettu rontti. Tyttikin on rohkaistunut hiljalleen päivä päivältä käsittelylle ja läheisyydelle. Kiitos kuvista ja terveisistä!


Myös Onnilla on lähtenyt elo hyvin käyntiin uudessa kodissa ja juhannusreissulta tuli kuvia Phesyn FB-ryhmään. Palloleikit maistuvat sekä kevytruoka :D Tyttökoira Deinan kanssa on tutustuminen ja yhteenmuutto sujuneet mukavasti, joten toivotamme teille reippaita lenkkejä ja monia yhteisiä vuosia!  


Onni ja lempilelu pallo, tennispallot voi tuhota hetkessä!

Juhannuksen jälkeen tuli vielä kuvaterveisiä Sophialta ja Gracelta uudesta kodistaan. Siskokset ovat edelleen ihanan valloittavia. Sophia oli oikein sylipallero ennen muuttoa uuteen kotiin ja nyt saimme kuulla, että uusi lempipaikka on löytynyt: niskassa löhöily :) Kiitos kuvista ja hyvää jatkoa pentusille - kuulemme mielellämme meillä asustaneiden karvakavereiden kuulumisia jatkossakin.


Sophia avustaa tarpeen tullen opiskelussa


Jos tarvitset silppuria, Grace voi auttaa!


Siskoille maistuu touhujen jälkeen yhteispäikkärit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti