maanantai 23. kesäkuuta 2014

New Kitten in the Block

Sijaisemojen työt senkun laajenevat: tänään meille tuli uusi misuli, tyttöpentu nimeltä Napu. Napu oli jäänyt yksinään aittaan ja löytyi Juhannuksen aikana, kun emokissa ei syystä tai toisesta enää palannut hoitamaan pienokaista. Onneksi Lurun ja Sirun emonvietti on niin laaja, että aina mahtuu yksi uusi adoptoitu pentu porukkaan. Ensitöikseen Luru putsasi pennun ja sitten nälkäinen kisu pääsi parin päivän tauon jälkeen juomaan äidinmaitoa.


Luru pesee Napua heti pennun saavuttua


Napu erottuu hyvin muusta mustavalkoisesta porukasta. Kuvassa näkyvä valkoviiruinen pentu on Raphael, nuorimmaisen pentuparin poitsu. Napu oli heti kuin kotonaan ja kellahti mukaan leikkeihin. Alapuolella olevissa kuvissa näkyvät hieman punertaen Fanny, narttupentu sekä Goya, kollipentu. 



Myöhemmin tiedossa kaikkien pentujen esittelyt. Tutustumaan pentuihin voi tulla viikosta 29 alkaen. Pennut luovutetaan yhdistyksen edustajan toimesta pentujen ollessa 12 viikon ikäisiä elokuussa. Ja tietenkin myös emokissat etsivät omia koteja! Jos haluat tarjota kodin kissalle, tutustu Päijät-Hämeen eläinsuojeluyhdistyksen kissan luovutussopimukseen sekä luovutusmaksuihin ja ota yhteyttä Jokimaan löytöeläintalolle tai suoraan meille: zebrafinches[at]gmail.com. Kerromme mielellämme lisää kissoista, pentujen ja uuden kissan hoitamisesta että kotiutumisesta sekä sijaiskotitoiminnasta!


Siru ja osa vanhimmista pennuista (5vko)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti