lauantai 20. syyskuuta 2014

Ei enää pitkä odotus! Eihän?

Kuten jo aiemmin todettu, pentuset ovat varattu ja uudet kodit tiedossa. Mutta mitä ihmettä, ei vieläkään kotia Silvalle? Ei edes yhden yhtä kyselyä tai kotitarjousta tähän mennessä :(


"Yksi ainut pieni kissa luo sen tunteen,
ettei tule tyhjään taloon - tulee kotiin."
Pam Brown

Silvakin haluaisi oman kodin!

Kissat asustavat sijaiskodissa vielä reilun kolmen viikon ajan, jonka jälkeen pennut muuttavat uusiin koteihinsa eläinlääkärikäynnin jälkeen. Nyt pikapikaa tarjoamaan kotia kesylle Silva-neidolle, sillä Silvakin haluaa muuttaa omaan kotiinsa pentujen kanssa yhtä aikaa. Jos Silvalle ei tarjoudu kotia pentujen muuttamiseen mennessä, joutuu Silva todennäköisesti muuttamaan löytöeläintalolle etsimään ja odottamaan omaa kotiaan. Valitettavasti aikuisia kissoja käydään niin harvakseltaan katsomassa sijaiskodeissa, että kodin löytämisen todennäköisyys paranee löytöeläintalolla. 

Uskomme kuitenkin siihen, että Silvan koti on vain hyvässä jemmassa ja löytyminen lähellä. Sana kiertämään tästä kauniista kodin etsijästä ja rohkeasti yhteyttä sijaiskotiin zebrafinches[at]gmail.com jos Silva kiinnostaa ja haluat tulla tutustumaan! Lisätietoa ja kuvia löydät Silvasta selaamalla blogin aiempia päivityksiä.

>> 25.9.2014 päivitys: Silvalle tulee sunnuntaina vieraita, jipjei! >> VARATTU!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti