sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Silvalle koti -kampanja!


Loppuiän kotiaan etsii kissaemo Silva. Silva on noin 4½ -vuotias kiltti ja kesy sekä seurallinen kissaneito. Väritykseltään Silva on kaunis punavalkoruskeatiikeri. Silva hoitaa vielä pentujaan, joille on jo kodit tiedossa, mutta missä on Silvan koti?

Silva on valmis muuttamaan omaan kotiinsa lokakuun puolivälissä pentujen tullessa luovutusikään. Sijaiskodissa Silva on tutustunut koiriin, lapsiin sekä vieraisiin suhtautuen suopeasti ja rauhallisesti. Tästä reippaasti kissasta on monenlaiseen kotiin seuraksi.




















Silvan luovutus uuteen kotiin voi tapahtua viikosta 42 alkaen Päijät-Hämeen eläinsuojeluyhdistyksen toimesta luovutus- ja vientimaksuja vastaan. Kissan luovutusmaksuun sisältyvät loishäädöt, rokotus, sterilointi sekä tunnistusmerkintä. Luovutusmaksulla sekä antamalla kodin kodittomalle mahdollistat eläinsuojelutyön jatkumisen Päijät-Hämeen alueella.

Lisätietoja Silvasta voit kysyä sijaiskodilta: zebrafinches[at]gmail.com.


Lahdessa Päijät-Hämeen eläinsuojeluyhdistyksellä kotia etsivät monet kissat, koirat ja muut pieneläimet. Eläimet luovutetaan mieluiten Päijät-Hämeen alueelle tai max. 100 km säteelle Lahdesta (myös pääkaupunkiseudulle). Eläimet tuodaan uusiin koteihin yhdistyksen toimesta.

Lisätietoja kotia etsivistä eläimistä, hinnat ja luovutusehdot: phesy.net sekä löytöeläintalo: Jokimaankuja 4, 15700 Lahti. Puh. 03 7811 543. Avoinna arkisin klo 13-18, sunnuntaisin klo 13-16. Tervetuloa tutustumaan eläintalon asukkaisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti