torstai 4. syyskuuta 2014

Koirakutsut VuhVuh

Aika lentää siivillä, juurihan Penni vasta tuli meille joulukääreessä pikkuisena pallerona. Mutta totta tosiaan, oli aika juhlistaa elokuun kakaroiden juhlapäiviä yhteissynttäreillä 30.8. Koirakutsujen muodossa. Penni juhlisti 2vee synttäreitä ja Hilu ensimmäistä vuottaan, Tuisku-kissan oli tyydyttävä sisäbileisiin. Kutsu oli virallisen vapaamuotoinen pukeutumista myöten ja koski ensisijaisesti tuttuja nelijalkaisia, mutta kaksijalkaisen sai kyllä tuoda mukanaan juhlimaan.

"Tule mukaan juhlimaan, yhdessä hauskaa pitämään. 
Kun leikkiin saadaan ystävä, tuttu, lahja ei ole se tärkein juttu!"

Synttärisankarit Hilu ja Penni ehtivät pelaillakin päivän aikana
Sää oli kuin tilauksesta sopivan aurinkoinen ja lämmin ulkojuhlille. Juhlissa tarjoiltiin monenlaisen seuran lisäksi grilliruokaa ja leivonnaisia kaksijalkaisille, nelijalkaisille maksalaatikko-raejuusto-nakki-creme fraiche-kakkua sekä puruherkkuja, lautapelejä, palloja, leluja, uusia hajuja ja tuttavuuksia.

Juhlapöydässä suolaista ja makeaa
Naapurustossa on jo kaiketi totuttu siihen, että hihnan päässä olevat koirat vaihtuvat sekä määrä saattaa joskus olla suurempikin, mutta tällä kertaa ylitettiin varmaan jo ennätykset - päivän aikana koiravieraita oli yhteensä 11! Kaikista kutsutuista ei valitettavasti tallentunut kuvia, mutta tässä kuvakokoelmaa karvaisemmasta juhlaväestä.

Takana Jaska juhlahuivissa, edessä Kosti
Jaska on kotiutunut mainiosti ja alipaino on vaihtunut mukavasti normaaliksi kotikoiran painoksi. Jaska on omistajan mukaan kietonut sukulaiset ja naapurit nätisti pienen tassunsa ympärille sekä rakastaa ottaa vastaan (ihmis)vieraita. Koirille Jaskalla onkin sitten paljon kerrottavaa murinan, mörinän ja töhinän muodossa. Hassu tapaus, jolla on varsin omaperäinen tapa viestiä. Vihainen Jaska ei ole, aina toiset koirat eivät vain ymmärrä tätä innokasta keskustelun aloittajaa. Syksyn myötä Jaska on päässyt kanssamme koirakoulutuskentällekin katselemaan ja tutustumaan muihin koiriin, josko jutustelukin siitä hieman rauhoittuisi. Jää nähtäväksi miten hyvin vanha koira oppiikaan uusia temppuja.
 
Nessiä välillä jänskätti ja hetekalta oli hyvä katsella

Papu on myös kohta vuoden vanha!
Papu on uudessa kodissaan terrierimäisen ihana ja ajoittain haastaa parhaimmatkin koulutustaidot. Papu on käynyt pentukursseilla ja vielä tehdään töitä vieraiden vastaanottamisen sekä hammastelun kanssa. Papu on kaveria Nessi-koiran kanssa, jota hieman ujostutti uudet sekä yllättävät asiat, vaikka olikin kokonsa puolesta porukan suurimmasta päästä. Hetekan päältä oli turvallista katsella menoa, jos alkoi olla liian jännittävää. Papu kävi moikkaamassa Tuisku-kissaa sisällä ja heti olisi pitänyt laittaa leikiksi.

Penni, etualalla Uno ja Mila chillaa :)
Onni tarkkana
Enpä meinannut tunnistaa koiraa, joka saapui juhliin ensimmäisten joukossa. Onni jatkaa laihtumistaan ja paino lähestyy jo 13:a kiloa ja näyttipä poika todellakin eri koiralta kuin sijaiskodista pois muuttaessaan. Onni rakastaa edelleen palloja ja aina Onni ehti ekana pallon perään, mikäli joku vain oli heittelemässä. Onnikin tuli tottuneesti sisälle tarkastamaan ruokakipot sekä moikkasi ohimennen Tuiskun. 

Kiitos kaikille juhlijoille tuliaisista, kelpaa aloittaa treenikausi!
Juhlien jälkeen oli Pennin ja Hilun lahjapöytä erittäin runsas, kiitos kaikille! Kaverukset tarkastivat lahjat ja tietenkin myös Tuisku tuli ihmettelemään lahjapöydän antimia. Kyllä nyt kelpaa pureskella kotosalla herkkuja ja ottaa nameja mukaan koulutuksiin. Missäs juhlitaan seuraavaksi?

Väsynyt sankari lahjojen tarkastuksen jälkeen

Tuisku nyökyttää hyväksyvästi lahjapöydän antimille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti