sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Me etsimme rakastavia kotejamme


Silva ja pennut ovat asustaneet sijaiskodissa jo puolitoista viikkoa ja vauhti pennuilla kiihtyy koko ajan. Silvalla on vielä löysävatsaisuutta ja nyt kokeillaan, josko kalaton ruokavalio rauhoittaisi emokissan vatsaa sekä kohta on toisen madotuksen vuoro. Muutoin päivittäinen elo on sujunut hyvin, pennut tottuneet sijaiskotiin sekä päässeet jo tutustumaan koiriin. Sekä Silva että pennut suhtautuivat koiriin positiivisesti alku-ujostelun jälkeen. 

Viikosta 38 alkaen voi pentuihin sekä emoon tulla tutustumaan sijaiskotiin sekä jättää kissoista varaukset yhdistykselle. Tutustuthan etukäteen kissojen luovutussopimukseen sekä -maksuihin! Ota yhteyttä zebrafinhces[at]gmail.com tai yhdistykselle 03-7811 543 jos haluat sopia vierailuaikaa ja tulla tutustumaan kissoihin. Alla esittelykuvat ja tietoa kotia etsivistä kissoista.

VARAUS = kissalle on koti tarjolla, varausmaksu vahvistamatta
VARATTU = varausmaksu maksettu, sovitaan luovutuksesta
Varaustilanne päivitetty 11.9.2014

                                                                                                       



Silva -emokissa VARATTU
syntymävuosiarvio 2009, noin 4½ -vuotias

Silva on kesy ja kaunis punavalkotiikeri daami. Silva tulee siliteltäväksi sekä on suhtautunut suopeasti ja rauhallisesti vieraisiin sekä uusiin tuttavuuksiin kuten koiriin. Silva tuntuu levittävän ympärilleen seesteisyyttä, kissaviisautta. Silva voisi rauhallisuutensa vuoksi soveltua hyvinkin kissakaveriksi sekä lapsi- tai koiraperheeseen. Toisaalta tämä reipas kissa saattaisi nauttia elosta kodin ainoana silmäteränä ja sohvanvaltaajana.

                                                                                                       



Gösta -poika VARATTU
syntynyt 20.7.2014 > luovutus vko 42

Gösta on osoittautunut pentueen rohkeimmaksi ja tuttavalliseksi nuoreksi kissanaluksi. Gösta tulee tutkimaan tapahtumia sekä viihtyy mukavasti leikkien välissä sylissä rapsuteltavana. Väritykseltä Gösta on ruskeavalkotiikeri. Göstan ja Knutin erottaa toisistaan Göstan vaaleasta kasvoviirusta. 

                                                                                                       



Knut -poika VARATTU
syntynyt 20.7.2014 > luovutus vko 42 

Knut on porukan pohtija ja lämpenee hitaasti uusille asioille. Puuhailee rauhassa omiaan ja seurailee maailman menoa. Viihtyy kuitenkin tovin sylissä eikä ole arka. Väriltään Knut on ruskeavalkotiikeri. Knutilla on takatassuissa parit tummat läiskät, joista erottaa Knutin Göstasta.

                                                                                                       


Linus -poika VARATTU
syntynyt 20.7.2014 > luovutus vko 42

Linus on pentueen isokokoisin pallero. Linus on väritykseltään kaunis vaalea siniharmaavalkotiikeri ja livenä vielä kuviakin söpömpi tapaus! Linus on pennuksi rauhallinen ja viihtyy sylissä rapsuteltavana. Puuhailee ja leikkii siellä sekä täällä ja välillä ottaa torkkuja.

                                                                                                       


Erna -tyttö VARATTU
syntynyt 20.7.2014 > luovutus vko 42

Erna on porukan väriläiskä reippaalla punavalkotiikeri -värityksellään. Erna on rohkea ja avoin sekä tutkii mielellään kaikkea. Toisaalta Erna myös yllättyy herkästi ja saattaa säikähtäessään suhahtaa, mutta jatkaa sitten taas touhujaan. Erna on kova kehräämään sylissä sekä taivuttelee jo selkää rapsutusten mukana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti