tiistai 21. lokakuuta 2014

Kuura -tyttönen esittäytyy


Kuura syntyi toisena 23.9.2014. Syntyessään Kuura painoi 410 grammaa ja on kirinyt veljensä perässä painoa sekä kehityksessä. Kuuralla on toisinaan jo hieman neitimäisiä piirteitä ja tyttö antaa kuulua itsestään jos kaikki ei ole kohdallaan. 



Kuura saa yllättäviä hyppyhepuleita sekä yrittää kutsua leikkiin painamalla pään alas ja häntä jää heilumaan ilmaan. Kuura haukahtelee Cherry-emolle, jos päivän huomioannos on jäänyt liian pieneksi. Kuura osaa käyttää ääntä monipuolisesti niin leikeissa kuin unissaan.



Syntymäpainojen perusteella pennuista tulee 17-24 kiloisia vuoden ikään mennessä. Pentujen emo Cherry on saksanpaimenkoiran ja kaukasiankoiran sekoitus. Pentujen isästä ja roduista ei ole varmuutta.

Soveltuvin koti kokonsa ja rotupiirteiden puolesta pennuille löytynee maalta, omakoti- tai rivitalosta. Aiempi koirakokemus sekä paimen- ja laumanvartijakoirien tuntemus on eduksi. Lisäksi tärkeää on mielenkiinto kouluttaa koiranpennusta hyväkäytöksinen ja sosiaalinen koirakansalainen.


Lisätietoa koirista saat Päijät-Hämeen eläinsuojeluyhdistykseltä 03-7811 543 sekä sijaiskodilta zebrafinches[at]gmail.com. Pentujen luovutus viikolla 47.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti